Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2010
Ing. Viktor Kaulich

Vizuální stav povrchu je první informace o konstrukci fasády a může napovědět o její technické kondici. Je možné sledovat různé změny povrchu, kterými se projevují problémy skryté pod ním. Případná vada konstrukcí pod povrchem se může projevit trhlinami, výkvěty solí, výskytem plísní nebo jiných organismů, vlhkými mapami, ale také usazením prachu na povrchu fasády.

termoprecipitace
Vybíráme z našich referencí

Rekonstrukce zděného objektu z 2. poloviny 60. let 20. století, vystavěného v konstrukční soustavě T 02 B. Objekt napojen na CZT sloužící k vytápění, teplá voda připravována individuálně v bytech v zásobníkových ohřívačích na zemní plyn. Pro dům jsme vypracovali PENB.

BD Vyškov
Vybíráme z našich publikací
dektime 2019-05

UMISŤOVÁNÍ ELEKTROINSTALACÍ V BYTECH A RODINNÝCH DOMECH
Jindřich Roedl

Základní normou pro návrh uložení kabelového vedení ve stavbách je ČSN 33 2130 ed. 3. Uložení elektrických vedení do země, podlahy a stropu řeší ČSN 33 2000-5-51 ed. 2. Samostatnou instalaci kabelového vedení ve stavbě musí provádět osoba způsobilá dle Vyhlášky č. 50/1978 Sb. s odpovídajícím paragrafem.