Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2009
Ing. Jiří Nováček

Aquapalace v Praze Čestlicích, uvedený do provozu v květnu roku 2008, je největším aquaparkem ve střední Evropě. Jeho kapacita je 2 100 návštěvníků, vodní plocha zabírá přibližně 2 500 m2. Po dokončení hrubé stavby však byla stavba na více než dva roky odložena a bylo provedeno přepracování projektu.

akustika v souvislostech
Vybíráme z našich referencí

Úkolem hlukové studie bylo posouzení hluku ze stavební činnosti při realizaci objektu a posouzení hluku ze stacionárních zdrojů v objektu dle nařízení vlády č. 272/2011 Sb. Dalším úkolem bylo posoudit vliv zastínění navrhované budovy vůči okolní zástavbě z hlediska oslunění a denního osvětlení.

Centrum předpovědi počasí, Areál ČHMÚ, Na Šabatce, Praha 12 – Komořany
Vybíráme z našich publikací
dektime 2019/07

HLEDÁNÍ STŘEŠNÍCH PVC-P FÓLIÍ
Ing. Jaroslav Nádvorník

Střešní hydroizolační fólie jsou jednou z variant materiálového řešení povlakových hydroizolací střech. Nejčastěji se uplatňují na objektech velkého rozsahu, obchodních, skladovacích a administrativních budovách. Rozšiřuje se ale jejich použití i na objektech menších, jako bytové a rodinné domy.