Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2010
Ing. Viktor Kaulich

Vizuální stav povrchu je první informace o konstrukci fasády a může napovědět o její technické kondici. Je možné sledovat různé změny povrchu, kterými se projevují problémy skryté pod ním. Případná vada konstrukcí pod povrchem se může projevit trhlinami, výkvěty solí, výskytem plísní nebo jiných organismů, vlhkými mapami, ale také usazením prachu na povrchu fasády.

termoprecipitace
Vybíráme z našich referencí

Kontrola 108 bytových jednotek v 5 bytových domech před převzetí investora od realizační firmy. Vzhledem k velkému rozsahu kontroly ji průběžně provádělo několik specialistů naší společnosti. Při kontrole byla využita metodika NEMOPAS. Jako při všech obdobných akcích také u této byly výsledky zpracovány ve formě přehledného formuláře umožňujícího snadné filtrování a vyhodnocování.

pohledy na jeden z objektu
Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/07

SOUČASNÝ STANDARD ASFALTOVÝCH PÁSŮ PRO HYDROIZOLACI STAVEB
Ing. Zdeněk Plecháč

Svaz výrobců asfaltových pásů v ČR pomáhá projektantům, architektům, realizačním firmám, ale i majitelům staveb zorientovat se v nabídce hydroizolací z asfaltových pásů nabízených v ČR. Pro tyto účely byla v r. 2014 vydána ČSN 73 0605-1, která na základě dlouhodobých zkušeností nastavuje standard kvality asfaltových pásů nejčastěji používaných v podmínkách českých staveb.