Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Ing. Tomáš Kupsa

V tomto článku je uveden přehled dotačních programů z hlediska stavebnictví, energetiky a životního prostřední. U jednotlivých programů je uvedená krátká charakteristika a odkaz na web organizace, která dotaci zaštiťuje.

dotační programy - únor 2011
Vybíráme z našich referencí

Na několika místech tělocvičny došlo k lokálnímu prohýbání podlahy. Přibližně uprostřed tělocvičny bylo v únoru 2016 provedeno rozkrytí skladby v místě propadu. Po rozkrytí byla objevena zcela mokrá minerální vata a značně degradované dřevěné prvky tvořící nosný rošt podlahy. Objednatel požadoval provést posouzení stavu podlahy tělocvičny a koncepční návrh odstranění závad spodní stavby formou odborného posudku.

Sportovní hala Poniklá
Vybíráme z našich publikací
dektime 2020/28 REALIZACE ŠIKMÉ STŘECHY S NADKROKEVNÍM SYSTÉMEM TOPDEK A S PROSTUPUJÍCÍMI KROKVEMI MEZI INTERIÉREM A EXTERIÉREM
Ing. Libor Koubek
Kolega Ing. Svoboda ve svém článku v DEKTIME 07/2020 ukázal, jak je pro nadkrokevní skladbu důležité souvislé bednění. Já se zastavím u další zásady, která se týká provedení konstrukce krovu. Krov má končit na pozednicích tak, aby parozábrana střechy mohla bez komplikací navázat na vzduchotěsné svislé konstrukce obálky stavby.