Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2015
Ing. Eva Sýkorová

Pro kolaudaci kancelářských a vzdělávacích prostor se požaduje doložení vyhovujícího umělého osvětlení. V takovém případě by měla měření provést akreditovaná zkušební laboratoř nebo úřední měřič. Před samotnou montáží a měřením by měl být proveden návrh osvětlovací soustavy. Nás zajímal, zda a jaký může být rozdíl mezi vypočtenými a změřenými hodnotami.

Umělé osvětlení - výpočty a měření
Vybíráme z našich referencí

Inspekce před koncem záruky u bytového souboru Barevné Letňany – jednalo se o čtyři objekty postavené ve III. Etapě. Pro objednatele byla provedena podrobná prohlídka všech objektů, včetně technického zařízení budov, požárně-bezpečnostního řešení a statiky objektů. Zjištěné vady a nedodělky byly zdokumentovány a výstup ve formě technického auditu předán objednateli.

Bytový soubor Barevné Letňany, III. Etapa – objekty F, G,H, K
Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/06

ORIGINÁLNÍ POJETÍ DODATEČNÉHO ZATEPLENÍ FASÁDY I - SPECIFICKÉ ŘEŠENÍ VNĚJŠÍCH PARAPETŮ
Ing. Jan Matička

Neutěšený stav fasád a balkonů, vysoké náklady na vytápění a dostupnost dotací přiměly vlastníky jednoho pražského bytového domu ze 70. let konat. Výbor SVJ oslovil pracovníky Atelieru DEK s požadavkem na zpracování dokumentace rekonstrukce fasády.