Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2020
Ing. Daniela Danešová

Certifikace budov z hlediska trvale udržitelného rozvoje BREEAM je používaná v 86 zemích světa. V České republice máme k datu 14.8.2020 třista osm budov certifikovaných v systému BREEAM. To je o 306 více než v roce 2012, kdy jsme o tématu psali poprvé. Jde o obrovský nárůst, který dobře ukazuje vzestupný trend v oblasti trvale udržitelného stavění.

co nového v BREEAM
Vybíráme z našich referencí

24 hodinové měření hluku z železniční dopravy v chráněném venkovním prostoru stavby rodinného domu. Měření bylo provedeno dle Metodického návodu pro měření a hodnocení hluku v mimopracovním prostředí, Věstník MZ ČR, 11/2017. Měření sloužilo jako podklad pro kalibraci výpočtového modelu.

Stavební úpravy rodinného domu, parc.č. 1639, k.ú. Hostivař
Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/08

REKONSTRUKCE OBVODOVÉHO PLÁŠTĚ NÁRODNÍHO DIVADLA 2008
Josef Kurka

V DEKTIME 2017/05 jsme letmo připomněli historii Národního divadla a zabývali se střechou historické budovy. Nyní se chceme zabývat sanací korunní římsy. I tento nový článek vznikl díky tomu, že se náš technik Josef Kurka setkal se skvělými lidmi, nadšenci, kteří pracují pro Národní divadlo a vědí o něm mnoho zajímavého.