Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Ing. Tomáš Kupsa

Energetická studie šetří především peníze, protože ukáže, do jakých opatření je třeba je efektivně vložit. Energetická studie nemá pevně předepsanou strukturu, proto je zaměřena přesně dle konkrétního požadavku investora.

energetické studie
Vybíráme z našich referencí

Vypracování prováděcí projektové dokumentace izolačních souvrství spodní stavby v podmínkách tlakové podzemní vody (dvojitý hydroizolační systém), skladeb teras a střech rozsáhlého obchodně administrativního centra. Prováděli jsme autorský dozor při provádění izolací.

centrála T-Mobile, Praha Roztyly

Vybíráme z našich publikací
dektime 2020/06

PROBLÉMY SE VZDUCHOTĚSNOSTÍ NADKROKEVNÍ SKLADBY BEZ BEDNĚNÍ
Ing. Jan Svoboda

Za jednu z výhod nadkrokevních skladeb lze považovat zajištění vzduchotěsnosti střechy, protože celoplošné bednění, na kterém další vrstvy střechy spočívají, zajišťuje pevný a stabilní podklad pro realizaci souvislé parotěsnicí a vzduchotěsnicí vrstvy. Stále větší zájem o použití nadkrokevní skladby střechy vedl u některých tvůrců ke snaze o cenovou optimalizaci v rámci závodů o větší obchodní úspěchy. Objevila se proto i řešení, kde je souvislé bednění vynecháno.