Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
David Svoboda

Skladby střešních teras se provádí v různých materiálových a konstrukčních řešeních. V tomto článku je terasa, kde provozní souvrství je položeno na jednoplášťové střešní skladbě s klasickým pořadím vrstev a pochůzná vrstva je tvořena lepenou keramickou dlažbou.

terasa s lepenou dlažbou
Vybíráme z našich referencí

Byla provedena inspekce rekonstruovaného objektu Bartoškova 20-22 (změna užívání stavby z administrativní budovy na bytový dům) před koncem záruky – prověřeny byly společné prostory, technické zařízení budovy včetně vybraných balkonů a teras. Zjištěné nedostatky a vady byly sepsány v rámci závěrečné zprávy.

Bytový dům Bartoškova 20-22, Praha
Vybíráme z našich publikací
dektime 2019-01 MILIÓNOVÁ SANACE SUTERÉNU RODINNÉHO DOMU
Ing. Jan Matička
Majitelé rodinného domu poptali u stavební firmy rekonstrukci suterénu svého domu. Suterén byl značně zasažen vlhkostí, podlahy suterénu byly vyduté a poškozené. Stavební firma se nepustila do bezhlavého oceňování výměny podlah a opravy omítek, požadovala posoudit příčiny stavu suterénu a podrobný projekt s odstraněním poruch a jejich příčin ve všech souvislostech.