Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2008
Ing. Martin Varga, Ing. Ctibor Hůlka

Výnosná z ekonomického pohledu může být instalace ostrovních rekuperačních jednotek pouze pro byty s volnou dispozicí, v praxi např. byty 1+kk apod. V tomto pokračování části 1 jsou uvedeny další možnosti řízeného větrání s rekuperací vhodnou pro bytové jednotky.

využití rekuperace pro úspory tepla
Vybíráme z našich referencí

Čtyřpodlažní panelové domy vystavěné ve stejném období a odpovídají zvyklostem výstavby z té doby. Domy byly v poměrně dobrém stavebně technickém stavu. Uvažovaná rekonstrukce tedy byla omezena na exteriér budov včetně dodatečného zateplení. Kompletní projekční a administrační činnosti související s celkovou revitalizací bytového domu s využitím dotačního titulu ZÚ.

BD Stochovská 787-788, Praha - Ruzyně
Vybíráme z našich publikací
dektime 2019/06 HUTNÍCÍ TECHNIKA VE STAVEBNÍ PRAXI
Ing. Zdeněk Plecháč
Z českých luhů a hájů: V našem okolí se setkáváme s relativně běžnými situacemi propadlých chodníků, cest, parkovišť, venkovních ploch a stavebních zásypů různého typu. Někde je nevhodný podklad, někde možná bylo zatížení příliš velké, ale ve všech případech byl podklad nedostatečně zhutněn.