Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Ing. Viktor Zwiener, Ph.D.,  Ing. Leoš Martiš

V současné době převládají ve výstavbě pasivních a nízkoenergetických objektů domy rodinné. Stále častěji se ale lze setkat s tímto standardem také u objektů administrativních nebo bytových. V článku jsou shrnuty závěry z jednoho z nejrozsáhlejších měření vzduchotěsnosti metodou blower door.

vzduchotěsnost bytových domů
Vybíráme z našich referencí

Posouzení projektu na výrobu elektrické energie solární soustavou za účelem spotřebovávání elektrické energie v podniku a prodeje přebytků elektrické energie do distribuční soustavy, což zahrnuje posouzení klimatologických podmínek, technického zařízení, možnosti napojení na distribuční soustavu, rozpočet na realizaci a zprovoznění záměru, roční produkce a posouzení ekonomické návratnosti vložených prostředků.

FVE elitex

Vybíráme z našich publikací
šikmé střechy, část B červenec 2008
Konstrukční, materiálová a technologická řešení pro realizaci šikmých střech. Navržená řešení vychází z odborné literatury a zkušeností kolektivu pracovníků ATELIERU DEK a společnosti DEK z projektování a dozorů realizací šikmých střech.