Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2006
Ing. Ctibor Hůlka, Ing. Leoš Martiš, Ing. Viktor Zwiener

Vlhkostní poruchy a prochládání konstrukcí způsobené tepelnými mosty a nežádoucím prouděním vzduchu konstrukcemi se projeví zejména při extrémně nízkých teplotách. V článku jsou uvedeny historie a principy termografie a praktické použití na problematice řešení vlhkostních poruch větrané dvouplášťové střechy s tlumícími komorami.

termovize jako prostředek
Vybíráme z našich referencí

Úkolem hlukové studie bylo posouzení hluku ze stavební činnosti při realizaci objektu a posouzení hluku ze stacionárních zdrojů v objektu dle nařízení vlády č. 272/2011 Sb. Dalším úkolem bylo posoudit vliv zastínění navrhované budovy vůči okolní zástavbě z hlediska oslunění a denního osvětlení.

Centrum předpovědi počasí, Areál ČHMÚ, Na Šabatce, Praha 12 – Komořany
Vybíráme z našich publikací

dektime 2019-03

SPRÁVNÝ ODHAD STAVEBNÍCH NÁKLADŮ A JEJICH OPTIMALIZACE
Ing. Vladimír Panák, Ing. Ondřej Šimáček

Mám na to postavit si dům? Každý investor stojí před otázkou správného stanovení finančních nákladů na realizaci svého snu. Aby dal plánům konkrétnější obrysy a mohl je začít realizovat, potřebuje si zajistit dostatek finančních prostředků. A tady se setkává s prvními potřebami kvalifikovaně odhadnout cenu stavby.