Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2012
Ing. Jan Pešta

Prostorová akustika hodnotí šíření zvuku v uzavřených prostorech. Sledování parametrů prostorové akustiky je důležité zejména v místnostech sloužících pro přednes mluveného slova a hudby, v místnostech sloužících pro záznam zvukového signálu a v dalších vybraných prostorech, kde je důležité zajištění dostatečné srozumitelnosti řeči.

prostorová akustika
Vybíráme z našich referencí

V souvislosti se stavebními úpravami suterénu budovy je řešena instalace nového vzduchotechnického zařízení. V prostorách suterénu se nachází především šatny a umývárny. Vnitřní mikroklima bude upraveno a větrání zajištěno centrální VZT jednotkou s kapacitou Q=3 400 m3/h přívodního a Q=3 600 m3/h odvodního vzduchu. V rámci zakázky byla  zpracována PD vzduchotechniky v rozsahu DPS.

Sokolovna Železný Brod, ul. Masarykova

Vybíráme z našich publikací
dektime 2019-01 MILIÓNOVÁ SANACE SUTERÉNU RODINNÉHO DOMU
Ing. Jan Matička
Majitelé rodinného domu poptali u stavební firmy rekonstrukci suterénu svého domu. Suterén byl značně zasažen vlhkostí, podlahy suterénu byly vyduté a poškozené. Stavební firma se nepustila do bezhlavého oceňování výměny podlah a opravy omítek, požadovala posoudit příčiny stavu suterénu a podrobný projekt s odstraněním poruch a jejich příčin ve všech souvislostech.