Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků
2013
Ing. Jaroslav Nádvorník, Ing. Jiří Skřipský

DEKPANEL D je masivní dřevěný panel určený pro nosnou konstrukci stěn bytových a občanských staveb. Panely DEKPANEL D jsou vytvořeny ze tří (případně pěti) vrstev vzájemně kolmo orientovaných hoblovaných prken tl. 27 mm.
dekpanel d
Vybíráme z našich referencí

Ve studii bylo provedeno posouzení hluku ze silniční dopravy, klimatizační a vzduchotechnické jednotky a stavební činnosti při výstavbě objektu. Za účelem zvýšení přesnosti výpočtového modelu bylo provedeno kalibrační měření. Dále bylo provedeno posouzení bytů v objektu z hlediska denního osvětlení a proslunění a vliv objektu na zastínění okolní zástavby.

Bytový dům Ke Smíchovu, Hlubočepy

Vybíráme z našich publikací

dektime 2016/03

REKONSTRUKCE PROVOZNÍ STŘECHY SPRÁVNÍ BUDOVY PRE a.s.
Pavel Chlum

V roce 2014 až 2015 proběhla rekonstrukce provozní střechy správní budovy PRE a.s. Praha Vršovice. Provozní střecha komplexu tvoří přízemní plochu nádvoří, které slouží jako parkoviště pro automobily. Pod provozní střechou se nacházejí převážně prostory garáží a místnosti s technologií pro provoz budovy. Do těchto prostor zatékalo.