Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2018
Ing. Lenka Peštová

Doba dozvuku T je závazný parametr prostorové akustiky v místnostech škol a doporučený ve stavbách pro kulturní a veřejné účely. V článku je na příkladku klasické tělocvičny provedeno porovnání doby dozvuku stanovené různými výpočtovými metodami a měřením insitu.

odeon
Vybíráme z našich referencí

Akustická studie pro hluk ze stacionárních zdrojů, kterými jsou dvě vzduchotechnické jednotky u nově přistavované jídelny základní školy. Jedna vzduchotechnická jednotka je navržena na střeše přistavované jídelny a z druhé (vnitřní) jednotky je vyveden výtlak a sání na severní fasádu směrem do dvora základní školy. Dále bylo provedeno posouzení hluku při stavebních činnostech vůči nejbližší okolní zástavbě.

6.ZŠ Kladno, k.ú. Rozdělov
Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/06

ORIGINÁLNÍ POJETÍ DODATEČNÉHO ZATEPLENÍ FASÁDY I - SPECIFICKÉ ŘEŠENÍ VNĚJŠÍCH PARAPETŮ
Ing. Jan Matička

Neutěšený stav fasád a balkonů, vysoké náklady na vytápění a dostupnost dotací přiměly vlastníky jednoho pražského bytového domu ze 70. let konat. Výbor SVJ oslovil pracovníky Atelieru DEK s požadavkem na zpracování dokumentace rekonstrukce fasády.