Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2015
Ing. Nicole Morávková
Trend architektury, který se ubírá stále se zvětšujícím podílem prosklené plochy, má negativní vliv na tepelnou stabilitu v místnostech v letním období. Pro vyhovující stav musí nejvyšší denní teplota vzduchu v místnosti v letním období vykazovat hodnotu θai,max=27°C.

dynamické simulace
Vybíráme z našich referencí

Inspekce rekonstrukce a nástavby bytového domu Na Líše v Praze za účelem reklamace zjištěných vad a nedostatků. Prověřeny byly technické instalace, požárně-bezpečnostní řešení a stavební konstrukce, včetně navazujícího parteru a parkovacích stání. Výsledky inspekce byly konzultovány s objednatelem a byl doporučen další postup.

Bytový dům na Líše, Praha
Vybíráme z našich publikací

dektime 2018/03

OBNOVA HYDROIZOLACE PLOCHÉ STŘECHY VÝROBNÍ HALY
Ing. Daniel Mašlár

Jak jsme vás informovali v DEKTIME 03/2014, provedli v předchozích letech pracovníci ATELIERU DEK praktické zkoušky obnovy hydroizolační funkce plochých střech s povlakovou hydroizolací z asfaltových pásů. V rámci tohoto interního výzkumu byly testovány různé varianty spojení dodatečné vrstvy z asfaltového pásu s povrchem původního asfaltového pásu s břidličným posypem.