Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2006
Ing. Martin Varga, Ing. Ctibor Hůlka

Náklady na vytápění bytových objektů se v důsledku stoupání cen energií neustále zvyšují. Tato skutečnost by měla vést k realizaci takových bytových objektů a opatření při rekonstrukcích, aby náklady na vytápění byly co nejmenší. Přitom musí být zachována ekonomická návratnost pořízení takovéto stavby nebo rekonstrukce.

využití rekuperace pro úspory tepla
Vybíráme z našich referencí

Ke kolaudaci nově instalované vzduchotechniky v prostorách stávající školní kuchyně jsme prováděli měření hluku vyžadovaná hygienickou stanicí. Jednalo se o měření hluku na pracovišti v interiéru kuchně a měření hluku venkovní vzduchotechnické jednotky v chráněném venkovním prostoru stavby  před fasádou objektu školy.

Objekt školní kuchyně, Česká Kamenice
Vybíráme z našich publikací

dektime 2016/03

REKONSTRUKCE PROVOZNÍ STŘECHY SPRÁVNÍ BUDOVY PRE a.s.
Pavel Chlum

V roce 2014 až 2015 proběhla rekonstrukce provozní střechy správní budovy PRE a.s. Praha Vršovice. Provozní střecha komplexu tvoří přízemní plochu nádvoří, které slouží jako parkoviště pro automobily. Pod provozní střechou se nacházejí převážně prostory garáží a místnosti s technologií pro provoz budovy. Do těchto prostor zatékalo.